De mooiste Visgraat vloeren

Creëer uw ideale woonomgeving met een unieke visgraat vloer. Buildings vloeren is dé visgraat vloeren specialist van midden Nederland.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij onze showroom in Blaricum.

Onze showroom

Previous
Next

Een vloer bepaald de sfeer van iedere ruimte. Het is belangrijk om het juiste patroon, de mooiste kleur en de ideale afwerking te kiezen. We helpen u daar graag bij. We zorgen er samen voor dat de gekozen vloer past bij uw wensen en de uitstraling van de ruimte.

In onze showroom nemen we alle tijd om samen uw wensen te bespreken. We nemen u mee in de wereld van vloerpatronen, houtsoorten en de invloed die ze hebben op een ruimte. Zo stellen we samen uw droomvloer samen.

Liever een digitaal adviesgesprek vanuit uw luie stoel? Maak dan een afspraak voor een video gesprek.

Vloerpatronen

Onze exclusieve houten vloeren zijn in verschillende vloerpatronen te verkrijgen. Naast de Visgraat parketvloer kun je ook kiezen voor een Hongaarse punt, massief eiken planken of traditioneel parket. Ontdek welke vloer het beste bij u past!

Visgraat

Klik voor meer informatie

Visgraat

De visgraatvloer is voor velen de absolute droomvloer. De visgraatvloer is een stijlvolle en klassieke legmethode met een moderne uitstraling. Een unieke manier om dynamiek in uw leefomgeving te creëren.

Hongaarse punt

Klik voor meer informatie

Hongaarse punt

De Hongaarse punt heeft een luxe imago. De hongaarse punt creëert een rustige sfeer en is strak afgewerkt. De vloer heeft verschillende afwerkingsopties, hierdoor past hij in elk interieur.
Meer over de Hongaarse Punt

Eiken planken

Klik voor meer informatie

Eiken planken

Een eiken planken vloer geeft uw woonomgeving een warme ondertoon met een strak en modern design. Daarmee is de eiken vloer al jaren een van de meest populaire vloeren.
Meer over Eiken Planken

Traditioneel parket

Klik voor meer informatie

Traditioneel parket

Alles binnen dit pakket wordt, volgens traditioneel vakmanschap, handgemaakt. Denk hierbij aan patronen als Versailles, Bourgogne, Tapis of Trianon. Deze vloeren zijn uniek en geven uw huis een warme uitstraling.

Visgraat vloer hout Collectie

Een kwaliteitsvloer is vakmanschap. Onze collectie is samengesteld in samenwerking met ‘s werelds meest toonaangevende ontwerpers, met als uitgangspunt het behouden van de natuurlijke structuur van het hout. 

Ga je voor een lichte, grijze, of warme visgraat vloer? Wij helpen u in de winkel graag met het kiezen van de juiste houtsoort voor uw visgraat vloer. 

Portfolio Houten Vloeren

Onze exclusieve vloeren zijn ideaal te leggen op verschillende plekken in huis en op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer. Hieronder kunt u een aantal van onze afgeronde projecten bekijken.

In ons portfolio zijn zowel Visgraat vloeren, Hongaarse punt vloeren en eiken houten planken opgenomen. Klik op de afbeelding voor een uitvergrote weergave van de vloer.

Testimonials

Wie wij zijn

BUILDINGS vloeren is opgericht door jonge ondernemers met een eigen kijk op de markt en de laatste trends op het gebied van vloeren.

Ons team bestaat enkel uit specialisten die allen vanuit dezelfde beleving te werk gaan. Wij staan voor ontwikkeling, creativiteit, vakmanschap, snel schakelen en een uitzonderlijke manier van afwerken.

Wat maakt ons uniek

Duurzaam hout

BUILDINGS Vloeren geeft om onze planeet. Daarom hebben wij het volgende beleid: voor elke vloer die wij leggen, planten we twee bomen terug. Zo zorgen we er samen voor dat we de natuur ontlasten.

Enthousiast geworden?

Maak een vrijblijvend afspraak voor een persoonlijk consultant waarin we u alles vertellen over de verschillende houtsoorten en mogelijkheden.

Telefoonnummer

Adres

Binnendelta 10H, 1261 WZ Blaricum

FAQ

Heb jij nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie? Kijk dan of uw vraag hieronder wordt beantwoord. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Dan horen we graag van u!

Visgraat vloer, Hongaarse punt, Planken vloer, Wisselende breedtes met planken, Traditionele visgraat tapis vloer met band en bies, Versailles patroon en andere unieke patronen. Ander idee? Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Dat kan heel goed, onze houten vloeren garanderen 100% warmte toelaatbaarheid.

Wij zijn een full service partner die de vloeren zelf plaatst met het hoogste afwerkingsniveau.

We hebben houten vloeren in alle soorten en maten, en dus ook met verschillende prijzen. Om een idee te geven: een visgraat vloer, inclusief installeren, start bij BUILDINGS vanaf €90,- incl BTW.

We hebben een prachtig experience centrum gevestigd in Blaricum. Maak vrijblijvend een afspraak via de afspraken-tool (link naar afspraken gedeelte) .

Ja! Een houten vloer met de juiste afwerking kan ook in de keuken.

We hebben verschillende kleuren vloeren om uit te kiezen. Denk aan natuurlijke houttinten, grijze tinten, bruine tinten, donkere tinten en een aantal unieke specials. Maak vrijblijvend een afspraak via de afspraken-tool (link naar afspraken gedeelte) om ze te bekijken in onze showroom.

© Copyright 2020 by Buildings Vloeren. All rights reserved.

Showroom bezoek

Alleen op afspraak

Adres

Binnendelta 10H, 1261 WZ Blaricum

Video adviesgesprek