VISIE

Het doel is om samen met designers het best mogelijke product te creëren dat aansluit op de behoefte van de eindgebruiker, in combinatie met een onderscheidende service en een unieke marktwaarde.

ONZE SERVICES


Ontzorging

PROJECTMANAGEMENT - Hoogwaardige afwerking waar details het verschil maken, gaat verder dan een vloer strak afwerken. Het complete proces vanaf de offerte, tot aan de oplevering van de vloer, wordt bewaakt door een vaste projectmanager. Communicatie staat centraal in alle stappen die zich tijdens dit traject afspelen. De projectmanager houdt altijd nauw contact met alle personen die bij het project betrokken zijn.


Specialisten

SPECIALISME - Het team bestaat enkel uit specialisten die allen vanuit dezelfde beleving te werk gaan. De kernwaarden staan voor ontwikkeling, creativiteit, vakmanschap, snel schakelen en een uitzonderlijke manier van afwerken. Met de vastberadenheid en het verlangen om van elk project een succes te maken, is BUILDINGS  in staat om complexe uitdagingen soepel te laten verlopen. 


Unieke patronen


Sample aanvraag

Ben je architect of interior designer? Vraag je sample aan; info@buildingsvloeren.nl


Contact

© 2022 door BUILDINGS Vloeren B.V. | BUILDINGS Vloeren B.V. is onderdeel van BUILDINGS Group B.V. | Alle rechten voorbehouden